Wil je een doos samengesteld uit meerdere verschillende wijnen? Stuur dan een berichtje via de contactpagina!

De beste Sommeliersmessen. Deze kom je tegen in elk horecabedrijf.

Heel gewoon en vaak een beetje saai qua design.
Vandaar dus ook de Wijnboks Custom Pulltaps, gelimiteerd per kleur á 18 stuks en met de hand gemaakt, dus stuk voor stuk allemaal uniek!

Bestel jij ook een uniek, genummerd Sommeliersmes?

Uitverkocht

Gabriel Glas

€ 29,50
Uitverkocht

Gabriel Glas

€ 29,50

Het allermooiste kristalglas van dit moment. Geen gedoe meer met witte of rode wijnglazen. Het Gabriel glas is overal voor geschikt, zelfs mousserende wijnen. Ontwikkeld door René Gabriel, Zwitserse wijncriticus om niet altijd maar alles in andere glazen te moeten proeven. Goed om je wijn in te proeven, mooi, bestendig en kan in de vaatwasser! Meer info te vinden op www.gabriel-glas.com .

Per 2 verpakt in giftbox

Sale!

Fourchette Glas

€ 4,50 € 4,00
Sale!

Fourchette Glas

€ 4,50 € 4,00

Dit bierglas is het ideale glas voor een optimale smaakbeleving van Fourchette! Dit Belgische speciaalbier smaakt als de perfecte combinatie van tripel en witbier en geeft een fruitige en florale smaak die blijft ontwikkelen in het glas. 

Zorg ervoor dat dit glas zuiver is, zodat er geen belletjes aan de rand kleven. Spoel je glas om met een scheutje Fourchette. Giet het scheutje weg. Op deze manier neutraliseer je eventuele aroma’s die in het glas zitten. In een nat glas zal het bier ook minder hard schuimen.
Fourchette smaakt het best als hij wordt geschonken met een volle schuimkraag en met het bezinksel. Giet het bier vanop een hoogte in het glas (ongeveer 15 cm) en wals de fles om het bezinksel los te maken. Hierdoor wordt de smaak voller en romiger.

Prijs per stuk. Maar 1 glas is eigenlijk te weinig toch?